Hittar du inte det du söker?

Att designa ditt smycke har aldrig varit enklare!

Ibland hittar man inte det man söker eller så vill man kombinera olika detaljer från olika smycken. Eller har du en klar bild på hur exempelvis ringen eller örhängena som du vill köpa ska se ut.
Hos oss på Silvia Berlain har du möjlighet att få fri rådgivning och designa ditt smycke precis som du själv vill ha det. 

Nedan ser du processen för att designa ditt smycke

Egen design process:

 1. Första steget i processen är att visualisera och skriva ned dina idéer och tankar kring hur du vill att ditt smycke ska se ut. Ibland kan det även vara bra om idéer och inspiration sparas från bilder på smycken som du sett tidigare. När du bestämt dig för hur du vill att ditt smycke ska se ut är det dags att bestämma din budget. Din budget påverkar troligtvis inte formen på ditt smycke, det kan däremot vara avgörande för vilken kvalitet du kommer kunna ha på diamanten/diamanterna.
   
 2. När vi fått in din förfrågan och mer information om ditt smycke, kommer vi kontakta dig för att diskutera dina ideér för att reda ut eventuella oklarheter samt för att få till din design.
   
 3. Med hjälp av din budget och dina idéer kan vi starta designa ditt smycke. När vi designar smycket tar vi fram specifikationer på det, samt bilder på hur ditt smycke kommer att se ut. Under designens gång kommer du ha möjlighet att göra modifieringar och bolla idéer med oss för att få ditt smycke precis som du själv vill ha det.
   
 4. När designen är färdig och bekräftad, är det dags för våra erfarna smeder att tillverka ditt smycke. Med över 40 års erfarenhet av smide och juvelfattning, kan du känna dig trygg och säker att vårt hantverk är av kvalité och att ditt smycke kommer bli flawless.
   
 5. Ditt smycke kommer hem till dig i exklusiv Silvia Berlain paketering och är nu redo att användas, ni kommer tillsammans skapa fina minnen!

 

FÅ PRISFÖRSLAG PÅ EGENDESIGNADE SMYCKEN
frakt-&-returer
FRAKT & RETURER

Köp gjorda hos Silvia Berlain kommer alltid med 90 dagars öppet köp, dessutom ingår fri frakt och fri retur.

betalningsplaner
BETALNINGSPLANER

Har du hittat ditt drömsmycke eller den perfekta förlovningsringen till din partner men behöver hjälp med finansiering?

diamanter
DIAMANTER

Lär dig mer om GIA-graderade diamanter, kimberlyprocessen, konfliktfria diamanter och annat.

Responsibly Sourced

SILVIA BERLAIN

ANSVARSFULLA AFFÄRER

Silvia Berlain ligger i ständig framkant med att handla diamanter ansvarsfullt. Lär dig mer om hur vi säkertsäller våra diamanters historia.

SILVIA BERLAIN

SERVICE I VÄRLDSKLASS

På Silvia Berlain får du premium service i världsklass. Vi erbjuder uppgradering av din ring, livstidsgaranti samt att vi hjälper till att designa ditt unika smycke!

A Lifetime of Service

Få de senaste nyheterna från Silvia Berlain!

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna och om Silvia Berlains livsstil direkt till din inkorg!