VÅRT LÖFTE

GIA-graderade diamanter, 90 dagars öppet köp och ökad kunskap i världen!

Diamanter
Silvia Berlain vill att alla som är förtjust i smycken skall känna sig trygga i sitt köp av ett diamantsmycke. Det har tyvärr varit en del kontroverser i diamantindustrin, eftersom det är en bransch som jobbar med en med högt värde.

Efter att ha undersökt hela marknaden världen över har Silvia Berlain valt att exklusivt jobba med GIA graderade diamanter. GIA (Gemological Institute of America) är det mest respekterade diamant institutet inom branschen världen över.

När du köper en GIA diamant kan du vara säker att din diamant följt kimberlyprocessen (konfliktfri), med ett ursprung som går att spåra.

Som ett led i att säkerställa att diamanten inte är av något okänt ursprung medföljer ett GIA certifikat med din diamant, utskrivet från GIA.
GIA-rapporter innehåller flera steg som säkerställer att diamanten inte förfalskas eller kopieras. Diamanten genomgår en säkerhetsundersökning, får ett hologram och mikro printade ID-nummer. Du som kund kan även verifiera att allt som står i ditt medföljande GIA diamant certifikat stämmer överens med vad som står i GIA’s databas med tjänsten GIA:s report check här.

GIA Retailer Look-up
Silvia Berlain blev under 2021 godtagen som retailer for GIA-graded diamond. Som företag behöver du uppfylla specifika krav. För att kolla upp Silvia Berlain i GIA retailer look up kan du söka på oss här.

90 dagars returrätt
Silvia Berlain anser att ett smycke endast är godkänt när det känns perfekt, därför har vi valt att erbjuda våra kunder, oavsett smycke, 90 dagars öppet köp med fri frakt och fri retur. Vi är så säkra på våra produkter och vår specialistservice, att vi gör allt för att våra kunder skall känna sig tillfredsställda med sitt smycke från Silvia Berlain.

Öka kunskapen i världen
På Silvia Berlain vill vi vara en bidragande faktor till ökad akademisk kunskap genom att hjälpa människor med utbildning. Vi har analyserat försörjningskedjan av råvaran och valt att specifikt donera till gruvarbetarna, så att deras familjer kan få chansen till att utbilda sig och vara delaktiga på arbetsmarknaden världen över och skapa en trygg framtid.

 

Få de senaste nyheterna från Silvia Berlain!

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna och om Silvia Berlains livsstil direkt till din inkorg!