Köp gjorda hos Silvia Berlain kommer alltid med 90 dagars öppet köp, dessutom ingår fri frakt och fri retur.

När du köper ett smycke från Silvia Berlain kommer det alltid med 90 dagars öppet köp. Våra produkter kommer alltid i Silvia Berlain förpackning och kartong för att säkerställa att produkten aldrig kommer till skada.

Produkter beställda i Sverige har som standard PostNord som kurir, då är det vanliga PostNord rutiner som gäller. Du beställer din produkt till närmaste ombud, får meddelande när produkten finns att hämtas ut. Du hämtar ut produkten genom att uppvisa giltiga ID-handlingar.

Om tiden är pressad och du önskar påskynda leverans av din produkt erbjuder vi expressleverans, då levereras produkten fram till din dörr med FedEx.

För returer av en produkt har vi som ovan nämnt 90 dagars öppet köp på din produkt, kontakta då vår customer service via

hej@silviaberlain.com

Vår customer service kommer då ta upp ditt ärende och förklara hur du skall gå tillväga.
Du får självklart öppna produkten och undersöka hur det sitter på dig, skulle det vara så att exempelvis storleken inte passar hjälper vi dig att förminska eller förstora ringen.

För returer, så gäller det alltid att produkten är oanvänd (testa får du självklart) och är i nyskick.

Våra produkter genomgår alltid en QC (quality control) process i flera led, som säkerställer att kvalitén är högsta möjliga. I alla våra anläggningar så tvättar vi våra smycken med ultraljudstvätt som är miljövänlig och desinficerande för att se till att smycket är fritt från bakterier och är skinande ren.

Få de senaste nyheterna från Silvia Berlain!

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna och om Silvia Berlains livsstil direkt till din inkorg!