SILVIA BERLAIN

OUR STORY

Silvia Berlain

På en restaurang vid franska Rivieran föddes idén att designa exklusiva diamantsmycken. Inspirationen blev till då en kvinna, med en sådan utstrålning och elegans som bar ett diamantarmband runt handleden. Smycket hade ett gnister och briljans som inte skådats tidigare. Hon berättade att smycken skapar en förlängning och utvidgning av människans inre elegans.
 

our story
our story

Om oss

Med två civilingenjörer som jobbat med design, fysik och ekonomi började vi undersöka marknaden för diamantsmycken. Vad för metaller används? Vilka diamanter och certifikat är nummer 1 i världen? Och hur ser försörjningskedjan ut? Efter att brutit ned allt i dess beståndsdelar insåg teamet att denna modell är uråldrig och behöver förnyas. Med allt mer handel som sker online och möjligheterna till kostnadsminskning lyckades vi eliminera stora kostnader som byggs på för ett smycke, såsom dyra lokaler, försäkringar etc. Resultatet blev Silvia Berlain, exklusiv smyckesdesign som erbjuder dig marknadens bästa kvalité och möjliggör att fler människor kan skapa sin förlängning av egen elegans.

founder

SILVIA BERLAIN

SILVIA BERLAIN

SILVIA BERLAIN

A NOTE FROM FOUNDER

Silvia Berlain, exklusiva smycken till alla tillfällen, våra smycken är noggrant designade av specialister från branchen men generationer av erfarenhet.

Få de senaste nyheterna från Silvia Berlain!

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna och om Silvia Berlains livsstil direkt till din inkorg!