SILVIA BERLAIN

VIGSELRINGAR

Är det dags för den stora dagen? Vi har klassiska allians som fishtail och scallop design till ringar modern design som bezel och rubover

Alliansring – En modern vigselring som symboliserar evig kärlek

En alliansring (benämns även som diamantband) är en modern vigselring fattad med diamanter som symboliserar evig kärlek. Alliansringar kan bestå av diamanter runt en tredjedel-, halva- eller hela ringen. Hur mycket diamanter som ringen skall bestå av bestäms av dig själv och vad du tycker är fint och elegant. Eftersom alliansringen köps som en vigselring, dvs. efter att du köpt din förlovningsring, behöver du tänka på att hitta en ring som matchar din nuvarande ring. Har du en slät förlovningsring utan sidostenar, spelar det ingen roll hur mycket diamanter du har på din alliansring. Har du istället en förlovningsring med ett visst antal stenar, så tycker vi att du ska matcha de båda ringarna.

Vi har alliansringar i olika former och stilar, hittar inte du vad du söker eller vill du ändra något på våra befintliga ringar, var vänlig kontakta oss, så hjälper våra smyckes- och diamant specialister dig att göra rätt val.

Vi hjälper till att designa din egen alliansring även om det gäller att göra ringen smalare, bredare eller om du till exempel vill ha andra former på diamanterna.

Kan man ha alliansring som förlovningsring?

Det allra vanligaste är att alliansringen används som en vigselring. Det finns dock inga regler som säger att ringen endast får användas som en vigselring. Hittar du en alliansring som är fin och som du vill använda som förlovningsring, så tycker vi att du ska göra det valet. Alliansringar är ett favoritsmycke som alltså går att använda som både vigsel-och förlovningsring.

Få de senaste nyheterna från Silvia Berlain!

Var den första att veta om exklusiva designsmycken, få de senaste kampanjerna och om Silvia Berlains livsstil direkt till din inkorg!